Ситикар

Оценка
0.00
Отворено в момента

Контакти:

Уебсайт:



Подробна информация

Ситикар

Име на латиница:
Citycar
Удобства на място:
Чакалня
Социални мрежи

Работно време

Понеделник
09:00 - 18:00
Вторник
09:00 - 18:00
Сряда
09:00 - 18:00
Четвъртък
09:00 - 18:00
Петък
09:00 - 18:00
Събота
09:00 - 16:00
Неделя
Closed
Описание

Над 15 години ние от CITYCAR предлагаме отбрани автомобили за нашите клиенти. Гордеем се с изграденото доверие и истинските приятелства. Имаме многогодишни традиции и работим с доверени водещи автокъщи и представителства от ГЕРМАНИЯ. Всички коли са проверени и със сервизна история. За нас е удоволствие да Ви предложим индивидуални условия за лизинг. Многогодишната ни практика на работа с най- големите лизингодатели е изградила доверие в нас с което клиентите на CITY CAR могат да се ползват, получавайки СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ И ИНДИВИДУАЛЕН ЛИЗИНГ, както и СОБСТВЕН ЛИЗИНГ БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ И С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ. С радост ще ви посъветваме и заедно ще намерим подходящия за вас автомобил, който да отговаря на вашите жалния и бюджет.

Автокъща Ситикар предлага внос на нови и употребявани луксозни автомобили от Италия, Германия, Австрия, Холандия, Швейцария, Канада, САЩ и др.

Предлагаме следните възможности на нашите клиенти:

Продажба и консултации при внос от Германия
Изкупуване на автомобили втора употреба
Доставка по заявка и конкултация за всякакви видове МПС
Помощ и съдействие при търсене, избор и закупуване на автомобил от чужбина
Осигуряване на транспорт по поръчка за автомобил от чужбина
Налични автомобили на склад в Германия
Собствен превоз

Услуги
Застраховки       Продажба на нови автомобили       Продажба на автомобили втора употреба       Доставка на автомобили по поръчка       Лизинг       Нотариални услуги       Регистрация в КАТ       Обратно изкупуване       Митнически услуги       Гаранция       Доставка на автомобил до врата       Автомобили под наем (rent-a-car)
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Ситикар