Авточасти Италианеца

Оценка
0.00Подробна информация

Авточасти Италианеца

Име на латиница:
Avtochasti
Известна още като:
автоморга Авточасти Италианеца, автоморга Авточасти ЕООД, автоморга Италианеца София
Удобства на място:
Паркинг

Работно време

Понеделник
08:00 - 18:00
Вторник
08:00 - 18:00
Сряда
08:00 - 18:00
Четвъртък
08:00 - 18:00
Петък
08:00 - 18:00
Събота
08:00 - 15:00
Неделя
Closed
Описание

Автоморга Авточасти или по – позната като автоморга Авточасти Италианеца е на пазара в България от 1993г. и вече над 25г. е сред лидерите в търговията с авточасти в София.

През годините се е отвърдила и като най – популярната фирма предлагаща авточасти втора употреба в България. Ние предлагаме над 100 вида артикули за над 30 марки автомобили от Европа ( Италия, Германия, Франция, Испания и др.), както и за доста японски, корейски и други азиатски авомобили. Автоморга Италианеца както ни познават повечето хора идва от прякора на основателя й предпримачът – Козимо – Дамиано, роден и живял в Италия дълги години, който днес вкарва висококачествени стоки от най- добрите морги там. През годините фирмата е продавала и автомобили, но предлагането им на българския пазар е прекалено голямо и това кара собствениците й да се средоточат изцяло върху продажбата на авточасти втора употреба.

Автоморга Авточасти Италианеца предлага разнообразие от стоки – механика, части по купето, вътрешно оборудване, охладителни системи, електроника, окачване, скорости, богато разнообразие от фарове, стопове и всичко друго, от което се нуждае един автомобил. Ако има нещо, което търсите със сигурност тук е най – големият шанс да го откриете, а ако го няма ще можете да го поръчате при следващата ни доставка. Нова стока в магазина зареждаме всеки месец.

Доверието на клиентите в нас се дължи на дългогодишната ни практика и огромното разнообразие на стоки, които предлагаме. Всички те могат сами да се уверят в това при посещение на магазина ни, който впечатлява с голямата си площ и изобилието от различни артикули. Дългогодишни партньори на автоморга Италианеца са много сервизи и майстори, търговци от цялата страна и съседните балкански държави – Македония, Турция, Сърбия и Гърция.

Авточастите са втора употреба, без гаранция и не се заменят. Те могат да бъдат поръчани по интернет след запитване и доставени до адрес или да бъдат видяни и закупени на място в магазина ни.

Услуги
Продажба на употребявани авточасти       Изкупуване на автомобили
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Авточасти Италианеца