Ванчоте

Оценка
0.61
Отворено в момента

Контакти:

Телефон:
Подробна информация

Ванчоте

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
09:00 - 17:30
Неделя
Closed
Описание

Автосервиз Ванчоте.

В Aвтосервиз Ванчоте осъзнаваме важността на надеждните и качествени услуги за ремонт на автомобили и се стараем да предложим най-доброто за нашите клиенти. Екипът ни от специално обучени механици влага всичките си усилия за вашето удовлетворение. Ние работим усилено, за да гарантираме, че трудът, който влагаме във вашия автомобил е на най-високо ниво.

Периодично отделните нашите служителите на Автосервиз Ванчоте преминават специализирано обучение за внедряване на нови технологии в ремонта на автомобилите, за прилагане на съвременни системи за отчитане и заплащане на вложения труд съобразно качеството на извършените операции и др.

Автосервиз Ванчоте предлага оригинални и аналогови авточасти, за да могат клиентите ни да имат по голям избор при ремонт на автомобила.

Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Ванчоте


Мнения
Показва 1 - 1 от 1
Обща оценка
0.6
Марка на автомобила:
Mercedes
Модел на автомобила:
Sprinter
Година:
Мнение:
Не посещавайте въпросния сервиз ако искате да не ви боли главата.Въпросните господа ги познавам от дете.Имам фирма която ми подоржаха техниката след 1 година и повече съвместна работа разбрах от тяхен единствен служител към момента че са ми надписвали сметките с хиляди левове.Като оставим […]