ЕВРО ВОЛПИН

Оценка
0.33
Подробна информация

ЕВРО ВОЛПИН

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
09:00 - 17:30
Неделя
Closed
Описание

Автоморга ЕВРО ВОЛПИН е специализирана в дистрибуция и продажма на авточасти втора употреба.

Поддържаме богата гама от артикули на склад или по заявка на клиент. Работим с най-добрите спедиторски фирми в България, успяваме да доставим избраните от Вас продукти на посочения адрес в най-кратки срокове. Автоморга ЕВРО ВОЛПИН изкупува само цели автомобили, като те може да са ударени или с дефект.

Усилията ни са насочени към качествено и пълно обслужване на индивидуалния клиент. При нас всеки клиент може да намери точно това от което има нужда на възможно най-добрата пазарна цена. Автоморга ЕВРО ВОЛПИН предлага разнообразие от стоки – механика, части по купето, вътрешно оборудване, охладителни системи, електроника, окачване, скорости, богато разнообразие от фарове, стопове и всичко друго, от което се нуждае един автомобил.

Надяваме се, че чрез тази кратка характеристика да сме Ви убедили , че екипа на Автоморга ЕВРО ВОЛПИН е готов да предложи на клиента авточастите от които се нуждае за своя автомобил, при това на разумна цена.

Услуги
Продажба на употребявани авточасти       Изкупуване на автомобили
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с ЕВРО ВОЛПИН


Мнения
Показва 1 - 3 от 3
Заглавие на мнението:
Обща оценка
0.5
·
Марка на автомобила:
FORD
Модел на автомобила:
Maverick
Мнение:
Здравейте, искам да изкажа възмущението си от евро волпин Варна, изпратиха ми грешна част, след разговор по телефона ми затвориха телефона, блокираха ме и нито искат да си вземат частта обратно, нито искат да ми върнат парите пълни измамници, пазарувал съм и от други морги, никога, не съм […]
Заглавие на мнението:
Обща оценка
0.0
·
Мнение:
Никога не купувайте нищо от тази морга. Опитват се да излъжат хората при всеки един удобен случай . Моргата се намира в Каварна . Лъжат с цените,частите и гаранцията. Повечето им части са крадени и не са легални. Не се подвеждайте какво ви говорят само се опитват да ви заблудят. Пълни изм […]
Заглавие на мнението:
Обща оценка
0.5
Марка на автомобила:
Fiat
Модел на автомобила:
Gg
Година:
Мнение:
Евроволпин не е във Варна. Вдигат телефона и лъжат, че имат части. В Каварна са. Въпреки снимки, разговори уж имаха всички части, които ми трябваха, но на място се опитаха да ми пробутат счупени такива. Внимавайте като поръчвате по куриер! За 30 години работа не бях срещал такива мизерници!