Оценка
3.62
автокъща ISAUTO варнаПодробна информация

Ис Ауто

Име на латиница:
Isauto
Известна още като:
КРИСТИ 12, КРИСТИ 12 ЕООД, Is Auto, Isauto София, Isauto Варна
Удобства на място:
Wi-Fi интернет
Чакалня
Разсрочено плащане
Плащане с карта
Паркинг
Социални мрежи

Работно време

Понеделник
09:00 - 18:30
Вторник
09:00 - 18:30
Сряда
09:00 - 18:30
Четвъртък
09:00 - 18:30
Петък
09:00 - 18:30
Събота
09:00 - 18:30
Неделя
Closed
Описание

Изискванията на клиента са приоритет №1 за служителите на IS Auto! Екипът ни се грижи за това да изпитате пълно удоволствие от шофирането на автомобил.

Посетете нашите два обекта на място – в София и Варна, за да разгледате разнообразието ни от коли.

Професионалистите, с които работим, ще се погрижат да откриете това, което търсите.
В автокъщите на Ис Ауто ще откриете нови и използвани автомобили за различни цели.

Мисията ни е да осигурим на българския шофьор високо качество на обслужване. Също така се грижим и за сигурността, като не правим никакъв компромис с техническата изправност на нашите коли. В нашия сайт ще откриете реални снимки и точна информация за състоянието на всеки от наличните ни автомобили.

При нас Вие може не само да закупите кола, а и да замените Вашата с някоя от наличните. Също така екипът ни от професионалисти може да Ви съдейства за поръчката на чисто нов автомобил.

Компанията ни се гордее със стабилни договорни отношения с представителствата на Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Rover и Volkswagen.

Техните дългогодишни професионални отношения с производителите на автомобили им дават възможността да предлагат поръчка на автомобил от представителството на съответната марка.

Автокъща Ис Ауто предлага собствен лизинг за всеки от нашите клиенти, като условията ще бъдат индивидуални спрямо възможностите на всеки от Вас.

Ако искате да продадете стария си автомобил, може да заповядате при нас. Заедно с Вас ще обсъдим пазарната ситуация и ние ще представим нашата оферта.

IS Auto разполага с опит от над 10 години в продажбата на автомобили от среден и висок клас. За този период от време ние научихме, че отличната етика на работа и отговорното отношение водят до успех.

Нашият екип с готовност ще Ви консултира относно различните услуги, които предлагаме. На клиента ще му е необходимо единствено да избере своя автомобил, след което ще получи точна информация за техническото състояние.

Освен това, при желание от Ваша страна, ние можем бързо да доставим сигурно всеки автомобил, който е поръчан от представителството на определена марка.
Предлагаме възможност за сключване на застраховка и съдействие при регистрация в КАТ, като за това може да се обърнете към всеки човек от екипа ни.

От Isauto Ви нашите два обекта в София и Варна!

 

Услуги
Застраховки       Продажба на автомобили втора употреба       Доставка на автомобили по поръчка       Лизинг       Нотариални услуги       Регистрация в КАТ       Обратно изкупуване       Митнически услуги       Гаранция       Доставка на автомобил до врата
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Ис Ауто


Мнения
Показва 1 - 2 от 2
Заглавие на мнението:
Обща оценка
4.7
Марка на автомобила:
Honda
Модел на автомобила:
Acord
Година:
Мнение:
Страхотни коли, чудесно обслужване, учтив персонал, отличен сервиз, бързо и коректно оформяне на документите.
Заглавие на мнението:
Обща оценка
2.4
Марка на автомобила:
Opel
Модел на автомобила:
Astra
Година:
Мнение:
Огромно количество автомобили повечето са стойност над 50000 лева и останах сериозно учуден от факта че посетих четири пъти тази автокъща и се обадих още безброй пъти по телефона за да разбера, че автомобил стойност близо 8000 лв годината на първа регистрация и 2006 година в обявата е за […]