Красиауто

Оценка
4.61
автоморга красиауто софияПодробна информация

Красиауто

Име на латиница:
Krasiauto
Известна още като:
автоморга Красиауто, Красиауто София
Удобства на място:
Паркинг
Социални мрежи

Работно време

Понеделник
09:00 - 18:00
Вторник
09:00 - 18:00
Сряда
09:00 - 18:00
Четвъртък
09:00 - 18:00
Петък
09:00 - 18:00
Събота
Closed
Неделя
Closed
Описание

Автоморга Красиауто е специализирана само за автомобили с марката BMW.

Автоморгата е основана през 2009 г. и през годините се наложи като една от най-големите автоморги в България за марката BMW с разглобени над 150 автомобила. Постоянно зареждане и обновяване на налични цели автомобили за части.

Поддържа богата гама от артикули на склад или по заявка на клиент. Автоморга Красиауто е с по-богата наличност и разнообразие в сравнение с други фирми предлагащи авточасти втора употреба в цяла България.

Поддържаме дългогодишно партньорство с най-добрите спедиторски фирми в България, успяваме да доставим избраните от Вас продукти на посочения адрес в най-кратки срокове.

Усилията ни са насочени към качествено и пълно обслужване на индивидуалния клиент. При нас всеки клиент може да намери точно това от което има нужда на възможно най-добрата пазарна цена.

Надяваме се, че чрез тази кратка характеристика да сме Ви убедили , че екипа на Автоморга Красиауто е готова да предложи на клиента авточастите от които се нуждае за своя автомобил, при това на разумна цена.

Услуги
Продажба на употребявани авточасти       Изкупуване на автомобили
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Красиауто


Мнения
Показва 1 - 1 от 1
Обща оценка
4.6
Марка на автомобила:
BMW
Модел на автомобила:
525
Година:
Мнение:
Доволен съм от обслужването - намерих каквото ми трябваше на добра цена! Сбъркахме един подкалник, но го заменихме с правилния впоследствие. Най-добрата автоморга за BMW автомобили.