Краси Кар

Оценка
0.00Подробна информация

Краси Кар

Име на латиница:
Krasi Car
Известна още като:
автоморга Краси Кар Варна, Krasi Car Varna

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
09:00 - 17:30
Неделя
Closed
Описание

АВТОМОРГА Краси Кар Варна.

Ние предлагаме авточасти втора употреба за всички видове леки, лекотоварни автомобили и джипове.

АВТОМОРГА Краси Кар Варна е основана през 2014г. В процеса си на развитие и работа на фирмата, ние сме разглобили почти всички марки автомобили излезли на пазара. Именно това обогати нашата база и я направи една от най-успешните фирми на пазара, предоставяща конкурентни цени. Фирмата ни е с по-богата наличност и разнообразие в сравнение с други фирми предлагащи авточасти втора употреба в цяла България. Нашата база разполага с почти всички видове авточасти и двигатели на моделите и марките: Audi, Porshe, Cherokee, Toyota, Honda, Peugeot, Jaguar, Рено, Opel, Smart, Mercedes, Bmw, Hyndai и много други модификации.

Тъй като Krasi Car е в дългогодишно партньорство с най-добрите спедиторски фирми в България, успяваме да доставим избраните от Вас продукти на посочения адрес в най-кратки срокове.

Надяваме се, че чрез тази кратка характеристика изобразяваща нашият дългогодишен работен процес ние да сме Ви убедили , че Автоморга Краси Кар е тази, която е готова да даде на клиента, не само всичко от което той се нуждае за своя автомобил но и да предостави една разумна цена, повече от достъпна за всеки обикновен човек.

С краткото описание на нашата обширна дългогодишна дейност, се надяваме че сме успели да Ви убедим да изберете точно нашата автоморга. При нас всеки клиент може да намери точно това от което има нужда на възможно най-добрата пазарна цена.

Услуги
Продажба на употребявани авточасти       Изкупуване на автомобили
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Краси Кар