Заявена собственост
Оценка
0.00
Подробна информация

МегаТранс Ауто

Име на латиница:
MegaTrans Auto
Удобства на място:
Разсрочено плащане
Бар, кафе, ресторант
Паркинг
Социални мрежи

Работно време

Понеделник
09:00 - 18:00
Вторник
09:00 - 18:00
Сряда
09:00 - 18:00
Четвъртък
09:00 - 18:00
Петък
09:00 - 18:00
Събота
Closed
Неделя
Closed
Описание

Автосервиз МегаТранс Ауто е решението всички ваши автомобилни нужди в град Варна. Ние сме известни с нашето внимание към детайла и безкомпромисен ангажимент към постигането на отлични резултати при всеки ремонт. Нашият екип от сертифицирани механици е добре запознат със справянето с безброй автомобилни проблеми.

В МегаТранс Ауто разбираме значението на вашия автомобил в ежедневието ви и нашата мисия е да гарантираме, че пътуването ви е възможно най-гладко и безопасно. Ние покриваме широк спектър от услуги, които обхващат рутинна поддръжка, като смяна на масло и филтри, до комплексна диагностика и ремонт на двигатели. Можете също така да разчитате на нас за редовните прегледи на вашия автомобил, помагайки за ранно откриване на потенциални проблеми и избягване на скъпи ремонти в бъдеще.

Разполагаме с най-съвременното оборудване, но независимо от това, нашият ангажимент към традиционните ценности за обслужване на клиенти остава в основата на всичко, което правим. Вярваме в предоставянето на лично отношение, като гарантираме, че всеки клиент ще напусне нашия магазин доволен, като колата му функционира с пълния си потенциал.

Тук, в МегаТранс Ауто, ние се гордеем с прозрачността. Нашата ясна и справедлива ценова политика гарантира, че няма скрити изненади, когато дойде време за плащане. Предоставяме предварителни, подробни оферти, преди да започнем каквато и да е работа, и отделяме време, за да обясним какви ремонти са необходими и защо, което ви позволява да вземате информирани решения за вашия автомобил.

Така че, независимо дали имате нужда от рутинно обслужване, бърз ремонт или комплексни услуги, МегаТранс Ауто е тук за вас. Нашият безкомпромисен ангажимент за качествено обслужване, обширният ни опит и нашата отдаденост към удовлетвореността на клиентите ни направиха доказано име в автомобилната индустрия в град Варна.

Посетете ни още днес – вашият автомобил ще ви е благодарен!

Услуги
Автосервиз услуги       Диагностика       Автокъща услуги       Ремонти на ходовата част и спирачки       Ремонт на скоростна кутия и смяна на съединител       Текущ и основен ремонт на двигател       Ремонт на запалителна и горивна система       Смяна на масло, ремъци, филтри       Ремонт и обслужване на климатичната система (зареждане, профилактика, ремонт и др.)       Автотенекиджийство       Автобояджийство       Ремонт на стартери и алтернатори       Полиране и лакиране на фарове       Инспекция и проверка       Продажба на нови автомобили       Продажба на автомобили втора употреба       Доставка на автомобили по поръчка       Регистрация в КАТ       Автомобили под наем (rent-a-car)
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с МегаТранс Ауто