РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ

Оценка
0.01
Отворено в момента

Контакти:

Телефон:
Подробна информация

РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
09:00 - 17:30
Неделя
Closed
Описание

Автосервиз РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ.

В Aвтосервиз РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ осъзнаваме важността на надеждните и качествени услуги за ремонт на автомобили и се стараем да предложим най-доброто за нашите клиенти. Екипът ни от специално обучени механици влага всичките си усилия за вашето удовлетворение. Ние работим усилено, за да гарантираме, че трудът, който влагаме във вашия автомобил е на най-високо ниво.

Периодично отделните нашите служителите на Автосервиз РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ преминават специализирано обучение за внедряване на нови технологии в ремонта на автомобилите, за прилагане на съвременни системи за отчитане и заплащане на вложения труд съобразно качеството на извършените операции и др.

Автосервиз РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ предлага оригинални и аналогови авточасти, за да могат клиентите ни да имат по голям избор при ремонт на автомобила.

Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с РАДИАЛ-СИМЕОНОВСКО ШОСЕ


Мнения
Показва 1 - 1 от 1
Заглавие на мнението:
Обща оценка
0.0
Марка на автомобила:
FORD
Модел на автомобила:
KUGA
Година:
Мнение:
Искаха ми за смена на две крушки 100 лева!!!!!!!!! При положение, че такава услуга не струва повече максимум 50 лева!!! Страхотни ТАРИКАТИ! По надолу ми смениха и двете крушки за 30 лева! Никога повече в този " сервиз" " РАДИАЛ " СИМЕООВСКО ШОСЕ