Заявена собственост
Оценка
0.00



Подробна информация

БЕРГЕР КАР

Име на латиница:
BERGER CAR
Специализирани в марките
Удобства на място:
Wi-Fi интернет
Чакалня
Разсрочено плащане
Плащане с карта
Оборотна кола
Автомивка
Сервиз от врата до врата
Бар, кафе, ресторант
Паркинг

Работно време

Понеделник
08:45 - 19:00
Вторник
08:45 - 19:00
Сряда
08:45 - 19:00
Четвъртък
08:45 - 19:00
Петък
08:45 - 19:00
Събота
Closed
Неделя
Closed
Описание

В автосервиз “Бергер кар”, сме посветени на предоставянето на висококачествени ремонтни услуги, за да поддържаме автомобила ви в безупречно състояние.

Нашият екип от опитни механици е оборудван с най-новите диагностични инструменти и системи за прецизна диагностика и ремонт на всякакви проблеми с вашия автомобил. От услуги по рутинна поддръжка, като смяна на масло до сложни ремонти на двигатели, ние имаме знанията и експертния опит, за да свършим работата както трябва.

Ние се гордеем с отличното си обслужване на клиентите и работим усилено, за да гарантираме, че клиентите ни се чувстват уверени и удовлетворени от работата, която вършим. Разбираме, че ремонтът на вашия автомобил може да бъде стресиращо преживяване, поради което се стремим да направим процеса възможно най-лесен и безболезнен.

В нашия автосервиз използваме само най-качествените части и материали и заставаме зад работата си с гаранция. Вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто и се ангажираме да им предоставим възможно най-доброто обслужване.

 

Услуги
Диагностика       Ремонти на ходовата част и спирачки       Ремонт на скоростна кутия и смяна на съединител       Текущ и основен ремонт на двигател       Ремонт на запалителна и горивна система       Смяна на масло, ремъци, филтри       Ремонт и обслужване на отоплителната система (смяна на радиаторче на парно, промиване и др.)       Ремонт и обслужване на климатичната система (зареждане, профилактика, ремонт и др.)       Ремонт на стартери и алтернатори       Ремонти по електрическата инсталация       Ремонт на авто електроника (датчици, сензори и др.)       Рециклиране на автомобилни части (дюзи, стартер, турбо и др.)       Монтаж на аудио системи       Монтаж на ксенон       Сервиз и смяна на гуми       Инспекция и проверка       Пътна помощ       Технически преглед
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с БЕРГЕР КАР