AVANGARD AUTO

Заявена собственост
Оценка
0.52
Подробна информация

AVANGARD AUTO

Работно време

Понеделник
Closed
Вторник
09:00 - 18:00
Сряда
09:00 - 18:00
Четвъртък
09:00 - 18:00
Петък
09:00 - 18:00
Събота
10:00 - 15:30
Неделя
Closed
Описание

Автокъща AVANGARD AUTO

Разполагаме със собствен автопарк, който обновяваме непрекъснато.

Aвтокъща AVANGARD AUTO има за задача да осигури на своите клиенти всичко, от което се нуждаят. Професионалният екип на автокъща AVANGARD AUTO Варна е готов да предложи винаги гъвкави и качествени решения за вас.

AVANGARD AUTO предлага на клиентите си богат избор от автомобили, топ цени, качествено обслужване и допълнителни услуги при изгодни условия.

Големият избор на коли в автосалона, възможностите за внос, изгодните условия за лизинг и замяна, които ви предлагаме, ще направят изборът ви по-приятен, а партньорството ни дългосрочно и коректно.

Автокъща AVANGARD AUTO Варна ви пожелава много приятни и безаварийни километри!

Услуги
Продажба на автомобили втора употреба
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с AVANGARD AUTO


Мнения
Показва 1 - 2 от 2
Обща оценка
0.5
Мнение:
Avangard auto varna - от къде да НЕ си купувате!!! Избягвайте от далече това място. Купих автомобил, който даде сериозен дефект на прибиране след плодажбата. Бяха го закрепили колкото да се продаде. Оказа се ремонт на двигателя. Ще кача по-късно и фактури от покупката и ремонта!
Заглавие на мнението:
Обща оценка
0.4
Марка на автомобила:
Honda
Модел на автомобила:
Civic
Година:
Мнение:
Много некоректна автокъща,закупих от тях Хонда Сивик която се оказа с няколко прикрити дефекта....неработещ климатроник (работещ само в режим студено) , оказа се че има удар отпред , много умело прикрит....имаше и дефектна шпилка на една от джантите , бях уверен че ще я оправят , но в мом […]