Silvirezerv

Оценка
3.51
Подробна информация

Silvirezerv

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
09:00 - 17:30
Неделя
Closed
Описание

Автоморга Silvirezerv е специализирана в дистрибуция и продажма на авточасти втора употреба.

Поддържаме богата гама от артикули на склад или по заявка на клиент. Работим с най-добрите спедиторски фирми в България, успяваме да доставим избраните от Вас продукти на посочения адрес в най-кратки срокове. Автоморга Silvirezerv изкупува само цели автомобили, като те може да са ударени или с дефект.

Усилията ни са насочени към качествено и пълно обслужване на индивидуалния клиент. При нас всеки клиент може да намери точно това от което има нужда на възможно най-добрата пазарна цена. Автоморга Silvirezerv предлага разнообразие от стоки – механика, части по купето, вътрешно оборудване, охладителни системи, електроника, окачване, скорости, богато разнообразие от фарове, стопове и всичко друго, от което се нуждае един автомобил.

Надяваме се, че чрез тази кратка характеристика да сме Ви убедили , че екипа на Автоморга Silvirezerv е готов да предложи на клиента авточастите от които се нуждае за своя автомобил, при това на разумна цена.

Услуги
Продажба на употребявани авточасти       Изкупуване на автомобили
Видео
Свържете се с нас

Форма за контакт с Silvirezerv


Мнения
Показва 1 - 1 от 1
Заглавие на мнението:
Обща оценка
3.5
·
Марка на автомобила:
Vw
Модел на автомобила:
Cady
Мнение:
Когато работите с тази автоморга имайте едно на ум. Поръчвате си части, доставят ви ги по куриерска пратка, вие си плащате и частта и доставката. До тук нормално. Ако обаче се окаже, че те са объркали частта и тази, която са ви пратили не ви върши работа, връщате частта пак по куриерската […]
Снимки